
سقف برقی آلومینیومی شیبدار
سقف برقی آلومینیومی شیبدار گزینه ای ایده آل برای ایجاد شرایط استفاده از فضاهای بیرونی در دل طبیعت، همراه با آسایش می باشد. با توجه به ساختار کاملاً آلومینیومی و ویژگی های ضدآب آن، این سقف به ویژه در شرایط جوی نامناسب به دلیل شیب آن عملکرد بسیار خوبی دارد و مانع از نفوذ آب به داخل فضا میشود.
سقف آلومینیومی قابلیت نصب با ابعاد متنوع را دارا هستند، علاوه بر زیبایی ظاهری، این سقف متحرک توانایی تنظیم نور طبیعی در فضاهای داخلی را فراهم می کنند، به طوری که در روزهای آفتابی، می توان آن را باز نمود و از نور طبیعی بهره برد و در روزهای بارانی یا سرد، با بسته شدن سقف، محیطی گرم و دلپذیر را ایجاد کرد. سقف آلومینیومی شیبدار برقی ماداکتو سایه به عنوان یک راه حل مناسب برای کاهش هزینه های انرژی نیز عمل می کند و می تواند به بهبود تهویه و نور در فضاهای خنک و گرم کمک نماید.
مشخصات سقف برقی آلومینیومی شیبدار
حداکثر مساحت | 50 متر مربع (حدودا) |
---|---|
حداکثر عرض | 7.00 متر |
حداکثر بازشو | 7.00 متر |
حداکثر فاصله بین ریل ها | 3.75 متر |
مقاومت بار ثقلی | تا 40 سانتی متر برف (40 kg/m2) |
مقاومت بار جانبی(باد) | وابسته به زیرسازی تا 80 کیلومتر در ساعت (80km/h) |
وزن سازه | هر متر مربع 30 کیلوگرم |
حداکثر فاصله بین ستون ها | 4 متر |
ویژگی های سقف آلومینیومی شیبدار
سقف آلومینیومی شیبدار، یکی از بهینه ترین انواع سقف های برقی است که به خصوص در فضاهای بیرونی و نیمه باز مورد استفاده قرار می گیرد. این سقف که با پنل های آلومینیومی ساخته شده، به دلیل ویژگی های خاص خود، در برابر عوامل جوی مقاوم است و امکان جلوگیری از تجمع آب را با داشتن شیب مناسب فراهم می آورد.
سقف متحرک شیدار به عنوان سقف برقی بسیار کارآمد و زیبا می باشد که قابلیت حرکت و تنظیم نور و هوا را به کاربر میدهد. سیستم محرکه این سقف برقی، با قابلیت کنترل آسان از طریق ریموت کنترل، امکان تنظیم دقیق وضعیت سقف را فراهم می آورد. اتصالات فولادی موجود در ساختار این سقف به افزایش استحکام و دوام آن کمک میکند و سهم زیادی در افزایش کارآیی و قیمت آن دارند.
آلومینیوم به عنوان ماده ای مقاوم در برابر خوردگی و دارای وزن سبک، گزینه ای ایدهآل برای این نوع سقف ها به شمار می رود. علاوه بر این، سقفهای شیبدار آلومینیومی قابلیت نورپردازی لوکس را دارند که میتوانند فضای بیرونی و داخلی را به طرز چشمگیری زیبا سازند. بهطور کلی، سقف های آلومینیومی نوع شیبدار با ترکیب کارایی، زیبایی و سهولت در استفاده، یکی از بهترین انتخابها برای ایجاد فضای دلنشین به شمار می آیند.

تفاوت سقف های آلومینیومی با پارچه ای
سقف برقی آلومینیومی شیبدار و نوع پارچهای هرکدام دارای ویژگی های خاصی هستند که آنها را برای کاربردهای متفاوت مناسب می سازد. اولین و مهمترین تفاوت میان این دو نوع سقف در جنس آنهاست. سقف های آلومینیومی از جنس آلومینیوم ساخته میشوند که به خاطر استحکام و دوام بالایش معروف است، در حالی که سقفهای پارچهای از انواع پارچ ههای مقاوم و ضد آب مانند PVC تولید می شوند. یکی از مزیت های سقف آلومینیومی برقی، طراحی مدرن و زیبای آن است که به فضا جلوه ای خاص می بخشد. این نوع سقف قادر است در برابر عوامل جوی مختلف مانند باد و باران به خوبی مقاومت کند، در حالی که سقفهای پارچه ای ممکن است در برابر شرایط سخت آب و هوایی آسیب پذیرتر باشند.
مقاومت سقف های آلومینیومی معمولاً بیشتر از سقفهای پارچه ای است. به همین دلیل، سقفهای آلومینیومی به موتور با قدرت بیشتری برای حرکت نیاز دارند. در مواقعی که شرایط جوی تغییر میکند، موتور این سقف ها باید توان کافی برای باز و بسته شدن آنها را داشته باشد. در عوض، سقف های پارچهای معمولاً وزن کمتری دارند و نیازی به موتورهای با قدرت زیاد ندارند. وزن نیز یکی دیگر از جنبه های کلیدی در تفاوت میان این دو نوع سقف برقی است. سقف های آلومینیومی معمولاً سنگینتر از سقف های پارچه ای هستند، که می تواند تأثیر قابل توجهی بر ساختار و پایداری سازه داشته باشد. این وزن بیشتر به دلیل استفاده از مواد فلزی و طراحی های موجود است.

ساختار سقف های آلومینیومی اتوماتیک
سقف های آلومینیومی اتوماتیک نوعی سازه مدرن هستند که به طور خاص برای ایجاد سایه و حفاظت از فضاهای مختلف طراحی شده اند. ساختار سقف برقی آلومینیومی شیبدار ماداکتو سایه، با یراق های مستحکم و موتوری پیشرفته مجهز شده اند که امکان باز و بسته شدن خودکار را فراهم می آورند. در ادامه دباره آنها توضیحات مختصری ارائه می دهیم.
مکانیزم سقف: در این سیستم، زنجیرها و کشش صحیح باعث می شوند که پنل های آلومینیومی به راحتی حرکت کنند. ریل های هدایتی به عنوان عضوی حیاتی به توزیع بار وارده، کمک میکند و از آسیب احتمالی جلوگیری می کند. همچنین حرکت متقارن ریل عملکرد صحیح سقف را برای کاربر محیا می کند. نکته قابل توجه دیگر مواد بکار رفته در ساخت آن است که دارای کیفیت بالایی است.

پنل آلومینیومی سقف شیبدار: این پنل ها از پروفیل آلومینیوم ساخته شده و به خاطر استحکام بالای این جنس، مقاومت خوبی در برابر شرایط جوی و ضد آب بودنشان به جلوگیری از نفوذ رطوبت و آسیب به سازه کمک میکند. علاوه بر این، وزن سبک آلومینیوم موجب سهولت در نصب و کاهش بار بر روی سازه میشود.

موتور تیوبلار: موتور تیوبلار یکی از اجزای کلیدی سیستم های سقف برقی آلومینیومی همانند پنجره برقی گیوتینی است. این موتورها به علت طراحی پیشرفته قدرت کافی برای حرکت سقف آلومینیومی را فراهم میکنند. همچنین، این موتورها توانایی کنترل و هدایت هوشمند را به کاربر می دهند.

آب بندی سقف متحرک: برای آب بندی از مواد آب بند کننده مانند لاستیک و ابزارها استفاده می شود که قابلیت جلوگیری از نفوذ آب به داخل سازه را دارند. همچنین، بست ها در این سیستم نقش حیاتی دارند و از عملکرد صحیح موتور اطمینان می دهند. با ایجاد شیب مناسب در سقف، تجمع آب به حداقل میرسد و خطر آبگرفتگی کاهش مییابد.

دیدگاه خود را بنویسید